Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κυτταρίτιδα ραγάδες τέλος


Τα λάδια ενυδάτωσης πραγματικά τα αγάπησα! Μερική τα ονομάζουν και ¨ρευστό χρυσό¨. Πραγματικά έτσι πρέπει να είναι λόγο τιμής και όχι μόνο... Απλά ήθελα και κάτι παραπάνω από ένα λάδι ενυδάτωσης και το βρήκα στα παρακάτω προϊόντα.
P.S Τα παρακάτω λάδια και κρέμες κάνουν θαύματα κατά της κυτταρίτιδας!!!


  Q10 Plus Λάδι Σμίλευσης Nivea           

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα.Εμπλουτισμένο με το φυσικό συνένζυμο Q10 και με έλαιο avocado.
                         Λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας BIRKEN CELLULITEOEL


Το λάδι σημύδας προλαμβάνει εντυπωσιακά τη δημιουργία της κυτταρίτιδας όπου υπάρχει προδιάθεση, ενώ βελτιώνει ουσιαστικά την υφή του δέρματος στα σημεία που έχει ήδη εκδηλωθεί. Επιτυγχάνεται λείανση και σύσφιξη της επιδερμίδας σε λίγες μόνο βδομάδες.
Peeling σημύδας κατά της κυτταρίτιδας για το ντούς BIRKEN DUSCH-PEELING


Οι φίνες κέρινες πέρλες από carnauba και κερήθρα, κάνουν απαλό μασάζ στο δέρμα, βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος και υποστηρίζουν τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας. Roger & GalletPerfumed Dry Oil Huile Sublime. Ενυδατικό ξηρό λάδι για σώμα, μαλλιά, πρόσωπο. Με το λάδι Huile Bois d'Orange, ανακαλύπτουμε και πάλι τη μαγεία του καλοκαιριού, με μεθυστικά αρώματα του ξύλου και πορτοκαλί στην καρδιά ενός απολαυστικού αρωματικού λαδιού.Ιδανικό για ταξίδια αφού χρειάζεσαι μόνο μια συσκευασία για πρόσωπο μαλλιά και σώμα!!!! 


Bio – Oil a specially formulated skin oil / treament


Πρέπει να κάνει θαύματα σε ουλές ,ραγάδες κτλΠεριμένω πως και πως να το δοκιμάσω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...