300
gr
καρότo
χοντροκομμένα
1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2
κ.σ. λάδι η βούτυρο
150
gr
γάλα καρύδας
1
ή 2 φλυτζάνια ζωμός λαχανικών
1/2
κ.γ. κάρυ
1 κ.γ.
αλάτι
πιπέρι
Τσιγαρίζουμε
τα καρότα και τα κρεμμύδια στο λάδι για
7′-10′ ανακατεύοντας.
Προσθέτουμε
τον ζωμό, το γάλα καρύδας,
το κάρυ, το αλάτι πιπέρι και αφήνουμε
να βράσει σε χαμηλή φωτιά
για 20
λεπτά.
Πολτοποιούμε
τη σούπα και την σερβίρουμε ζεστή !!!
looks delicious!
ΑπάντησηΔιαγραφή