Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Musk

Είναι ορισμένα αρώματα που όσα χρόνια και να περάσουν δεν μπορούν να ξεχαστούν !!! Αυτό συμβαίνει με το πρώτο μου άρωμα. Πριν κάμποσα χρόνια είχε έρθει στο σπίτι η αγαπημένη μου ξαδέρφη με ένα μικρό μπουκαλάκι άρωμα από τα Body Shop® . Αυτό δεν ήταν άλλο από την White Musk® Perfume Oil. Τι υπέροχο άρωμα!!!


Μέχρι πριν κανένα μήνα διάβασα για τα αρώματα από την εταιρία Kiehl’s .
Mόλις πρωτομύρισα το musk της Kiehl's μου ήρθε η αίσθηση της ζεστασιάς και θαλπωρής που πάντα αισθανόμουν με τη white musk.



Tην ιστορία της την παραθέτω όπως την διάβασα από το blog beautydiaries.gr

To 1851 ο John Kiehl, ένας ανήσυχος άνθρωπος της εποχής, ανοίγει ένα φαρμακείο (που του δίνει και το επίθετό του) στη γωνία 13ης οδού και 3ης Λεωφόρου στη Νέα Υόρκη, που με τις μέρες, τους μήνες και τα χρόνια, γίνεται πέρασμα, συνήθεια και τελικά ανάγκη.
Στην Kiehl’s λέγεται ότι το Original Musk Oil παρασκευάστηκε τη δεκαετία του 1920 από έναν φίλο της οικογένειας,  ο οποίος ήταν Pώσος πρίγκιπας. To σκεύασμα αυτό διατηρήθηκε σε ένα βαρέλι με το όνομα «Love Potion» (ερωτικό φίλτρο), ξεχάστηκε σε μια γωνία του φαρμακείου και ανακαλύφθηκε κατά τύχη πολλά – πολλά χρόνια αργότερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...